Werken bij Property Match Investments

Bij Property Match Investments werk je aan toonaangevende projecten. Duurzame, leefbare en toegankelijke projecten die impact maken op de mens en de maatschappij. Daar staan wij voor, als team. Er heerst een informele werksfeer, waar betrokken collega's met enthousiasme werken aan steden en gebieden van de toekomst. Collega's die bouwen aan hun eigen ontwikkeling en graag successen samen vieren.

Onze werkomgeving

We geven je alle ruimte voor persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Kennisdeling, innovatie, creativiteit en ondernemerschap staan centraal. Korte communicatielijnen intern zorgen voor een snelle besluitvorming- en voortgang van commerciële trajecten.

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Denk je dat je in ons team past en ben je geïnteresseerd om voor ons te werken? Kennismaken kan altijd! Stuur een open sollicitatie of kom gewoon eens kennismaken bij een kop koffie.

Stage en afstuderen

Ben jij een HBO- of WO-student en op zoek naar een stage- of afstudeerplaats? Neem dan contact met ons op zodat we eventuele mogelijkheden kunnen bespreken.