Onze organisatie

Property Match Investments focust zich op investeringen in stedelijke agglomeraties. Onze ambitie gaat verder dan alleen direct rendement. Wij verwerven vanuit de gedachte waarde te kunnen toevoegen aan het object en aan de omgeving. Dit doen we met kennis, ervaring en aandacht.

Ervaring

Bij Property Match Investments werkt een team van ervaren professionals met uitgebreide expertise in vastgoed. Zowel op commercieel, financieel als juridisch gebied, zetten wij relevante kennis en ervaring in om toegevoegde waarde te creëren voor het object en de omgeving.

Strategie

De aankoopstrategie is gericht op het duurzaam creëren van waarde op financieel, maatschappelijk en sociaal-cultureel vlak. Dit doet Property Match door slimme investeringen, innovatieve ontwikkelingen en duurzame oplossingen te integreren in  haar  gebiedsontwikkelingen.. Dit doet Property Match zelfstandig, maar bundelt haar krachten ook graag met strategische samenwerkingspartners als dit bevorderlijk is voor de (lokale) vastgoedexpertise en de financiële en commerciële slagkracht.

Missie

We investeren in vastgoed om duurzame, inspirerende leefomgevingen te creëren. We versterken gemeenschappen door waarde toe te voegen aan projecten en gebieden, door toekomstbestendige en innovatieve ruimtes te realiseren.